Borsboom Banket & Catering is al 80 jaar een begrip in Den Haag

Wat heerlijk banket en catering betreft is Borsboom Banket & Catering al decennialang een begrip in Den Haag en ver daarbuiten. Henk Borsboom begon zo’n 80 jaar geleden op de   hoek Pippelingstraat/Sterappelstraat in de stad. Nu, na vele jaren en diverse verbouwingen, is de bakkerij uitgegroeid tot een modern bedrijf waar onze banketbakkers u elke dag voorzien van:

  • vers gebak 
  • koek 
  • chocolade 
  • hapjes 
  • belegde broodjes
  • salades

Sinds een aantal jaren is daar de inmiddels beroemde catering van Borsboom Banket & Catering bijgekomen. 

Erkend leerbedrijf
Borsboom Banket & Catering is ook een erkend leerbedrijf, waarin wij samenwerken met NBC, ROC Leiden en Kenwerk om de leerling banketbakker een gedegen opleiding te geven in alle facetten van het mooie vak van banketbakkker.

Hygiëne en duurzaamheid staan bovenaan onze lijst

In 2006 is de bakkerij verder gemoderniseerd zodat we nu ook aan de zware eisen van de H.A.C.C.P voldoen. Dat wil zeggen dat wij volledig gecertificeerd zijn op het gebied van bereiding, verwerking, behandeling, verpakking en vervoer van levensmiddelen. 

Een certificaat waar wij geweldig trots op zijn, temeer daar wij één van weinige banketbakkers in Den Haag zijn die dit certificaat mogen voeren!

In 2010 is de winkel wederom verbouwd en voldoet nu ook weer aan de laatste, strenge, hygiënische eisen. Het bijzondere van onze winkel is dat de verlichting voor 90% uit energievriendelijke led-verlichting bestaat en 10% pl verlichting, een soort spaarlamp waardoor we 70% minder stroom verbruiken in de winkel.Ook op duurzaamheid zijn we flink bezig sinds eind 2015 hebben de beschikking over elektrische bestel auto 100% elektrisch dus 0% uit stoot dus groen het unieke van deze auto dat de koeling op zonne energie draait de zonnecellen op het dak van de auto zorgt voor stroom dus 100%groen.

 

HACCP certeficaat uitgereikt door NBC
Duurzaam Rijden haccp_certeficaat_banketbakkerij_borsboom