Borsboom catering in omgeving Den Haag

De heerlijke hapjes van Borsboom Banketbakkerij op uw feest of partij

De hapjes van Borsboom Banketbakkerij zijn een begrip in de Haagse regio en ver daarbuiten. Dagelijks maken wij hapjes voor Ministeries, 
bedrijfsrestaurants, cateringbedrijven, instellingen, verenigingen en voor onze particuliere klanten. Veel is mogelijk bij Borsboom Banketbakkerij in Den Haag. De hapjes worden afgeleverd op zwarte kunststof schalen verpakt in de herkenbare cateringdoos van Borsboom Banketbakkerij. 

Voor de zakelijke markt is er de mogelijkheid dat de hapjes worden afgeleverd op stalen schalen waarvoor statiegeld wordt berekend. Zodoende helpen wij een klein beetje mee om de afvalberg te beperken. Omdat al de borrelgarnituren van Borsboom Banketbakkerij eigen fabricaat zijn en dagelijks vers worden gemaakt, kunnen wij ook met uw wensen rekening houden. Na overleg met u gaan we aan slag. Dat verstaan wij nou onder maatwerk en service.

Hapjes

Salades

Banketbakkerij Borsboom in Den Haag heeft afschepsalades die zijn gebaseerd op de succesvolle basissalades. Het verschil zit in de garnering waardoor de afschepsalades scherper geprijsd zijn. Zij zijn bij uitstek geschikt voor uw barbecue of op uw feestje.

Een luxe vissalade bevat 6 soorten vis:

  • gerookte paling
  • gerookte zalm
  • Noorse garnalen
  • Hollandse garnalen
  • gerookte forel
  • gerookte makreel.

De Zalmafschep salade bevat 2 soorten vis: Gerookte zalm met ingerolde asperge en een combinatie van Hollandse en Noorse garnalen. Ook deze salades worden rijkelijk gegarneerd waardoor u nog meer van onze salades geniet.