Borsboom, de veelzijdige banketbakker

Gebak & taart voor elke gelegenheid

Dagelijks doen de banketbakkers van Borsboom Banketbakkerij in Den Haag hun uiterste best om producten te maken die aan uw wensen voldoen of het nu gaat om appel-, slagroom- of crèmegebak, taarten, chocolade, saucijzenbroodjes, koekjes, zoute koekjes.

Ook zijn wij gespecialiseerd in het maken van gebak, taarten en bonbons voorzien van een logo, foto en/of tekening. Leuk bij een verjaardag, een bedrijfsfeest, opening van een  winkel of bedrijf. Al onze logo’s, foto’s of tekstschildjes worden op witte chocolade verwerkt. Dat betekent een vollere smaak en een scherpe en kleurrijke afdruk. De mogelijkheden zijn bij Borsboom Banketbakkerij in Den Haag bijna onbegrensd.

Gebak

Het ideale gebakje voor receptie, opening of presentatie

Dagelijks doen de banketbakkers hun best om producten te maken die aan uw wensen voldoen of het nu gaat om appel gebak,slagroomgebak,crème,gebak ,taarten,chocolade,saucijzen broodjes,koekjes zoute koekjes of noem het maar op wij maken het want alles is eigen fabrikaat,over smaak en kwaliteit valt niet te twisten.

Taarten

Bestel uw op maat gemaakte taart voor elke gelegenheid. Borsboom Banket & Catering is gespecialiseerd is verschillende soorten taart van diverse formaten. Verras bijvoorbeeld uw geliefde met een persoonlijke tekst op de taart. Informeer naar de mogelijkheden, niets is ons te gek.